Rolgordijnen
Bespreek met ons uw wensen. Wij begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes.

Rolgordijn

Ontmoet sfeer en comfort in één product. Copahome heeft het klassieke rolgordijn nieuw leven ingeblazen, met als resultaat: Rolgordijnen van topkwaliteit geschikt voor elke kamer of situatie. Een rolgordijn is een opgerold gordijn waarmee op een eenvoudige manier een raam afgedekt kan worden tegen zonlicht. Het materiaal bestaat uit textiel dat is bewerkt met een speciale coating. Rolgordijnen kunnen transparant, half transparant of verduisterend zijn. U heeft keuze uit meer dan 400 verschillende doekreferenties verdeeld over 4 themaboeken.

Rolgordijn systeem

Er zijn diverse rolgordijnensystemen. Het Mini systeem is klein in afmeting en groot in prestaties. Onopvallend mooi en bijzonder functioneel. Het Jumbo systeem is uitermate geschikt voor grote ramen. Een rolgordijn dat tot 6 meter hoog kan. Een uniek systeem. Het Design systeem is met zijn aluminium een eigentijds design met oog voor detail. Het Easy-link systeem koppelt rolgordijnen tot 6 meter breed, met slechts één bediening.

Duo rolgordijn

Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. De brede horizontale banen scheppen een ruimtelijk gevoel terwijl u meester blijft van uw privacy. Door het Duo rolgordijn op en neer te laten, en de banen over elkaar te schuiven, bepaalt u zelf de gewenste transparantiegraad. Dit kan op elke hoogte van het raam. Met de Xtra large Duo rolgordijnen speelt Copahome in op de grotere ramen die steeds meer in moderne architectuur worden toegepast. Grote breedtes worden moeiteloos overspannen. Een uitgekiend systeem maakt de bediening licht.

3D rolgordijn

De elegantie van voile stoffen, gecombineerd met de licht regulerende eigenschappen van een horizontale jaloezie. Dit resultaat creëert u met het 3D rolgordijn. Door een unieke constructie zweven de lamellen tussen twee voiles, waardoor u een mooi ongehinderd zicht naar buiten houdt. Het doek rolt op in een elegant afgeronde cassette. U kunt het gordijn op en neer halen en de lamellen laten kantelen in de gewenste positie. Zo bepaalt u het lichtinval in uw woning. Alle stoffen zijn beschikbaar in diverse eigentijdse kleuren.

Heb je een vraag?

Vind je niet wat je zoekt of heb je een vraag?
Laat het ons weten, wij informeren je graag

Recent werk

Benieuwd naar onze mogelijkheden?
Bekijk hier ons recente werk