Somfy IO Homecontrol
Totale controle over uw huis, waar u ook bent
Bespreek met ons uw wensen. Wij begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes.

Somfy Homecontrol

Waar u ook bent, met het Somfy io-homecontrol systeem heeft u volledige controle over onze producten en al uw andere apparaten. Van rol en zonneschermen tot uw verlichting en koffieapparaat! Vanuit de gehele wereld heeft u de totale controle over uw huis.

Somfy Tahoma

Het meest complete systeem voor slim wonen. TaHoma is een uitbreidbare totaaloplossing. Je kunt beginnen met het aansluiten van één apparaat, en dan geleidelijk je rolluiken, raamdecoratie, verlichting, verwarming, poort, garagedeur, camera, alarm en/of andere producten verbinden. Profiteer van slimme huisautomatisering met 200 aansluitbare producten van Somfy’s 20 partnermerken.

Somfy Connexoon

Schakel over op App-bediening. De Somfy Connexoon is bedoeld om met een makkelijke app overal uw rolluiken, screens of zonwering te bedienen. Uw smartphone wordt de afstandsbediening en zorgt ervoor dat u, waar u ook bent, uw producten kunt bedienen.

Connexoon io

Dit systeem van Somfy is gericht op het bedienen van uw somfy-producten per app. Via uw smartphone die functioneert als een afstandsbediening, bedient en controleert u uw woning. Deze producten dienen dan wel uitgerust te zijn met een ingebouwde Somfy io motor (io-homecontrol). Een RTS-motor is niet compatibel. Connexoon io is compatibel met producten van partners zoals Velux en Philips Hue. Verder werkt Connexoon io met IFTTT en Google Assistant.

Verschil tussen TaHoma en Connexoon io

TaHoma is de meest uitgebreide smart home oplossing van Somfy, om de gehele woonomgeving te bedienen en om via uw smartphone of tablet actief op de hoogte te worden gehouden van de situatie thuis. TaHoma is compatibel met somfy motoren io-homecontrol en RTS. Verder kunt u de producten van partners zoals Velux en Philips Hue ook bedienen middels de TaHoma. Verder werkt TaHoma io met google Assistant, Amazon Alexa en IFTTT.

Heb je een vraag?

Vind je niet wat je zoekt of heb je een vraag?
Laat het ons weten, wij informeren je graag

Recent werk

Benieuwd naar onze mogelijkheden?
Bekijk hier ons recente werk