Knikknak-schermen
Bespreek met ons uw wensen. Wij begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes.

Axios - 78/110

De Axios van mySun en de 78/110 van Rainbowsol vergroot uw woongenot voor een bijzondere aantrekkelijk prijs. Een basic vormgeving en robuuste onderdelen. Deze klassieke schermen hebben een open cassettesysteem. De kleur van de cassette samen met uw doekkeuze bepaalt de uitstraling van het scherm.

Ibiza

Het knikarmscherm Ibiza van Rainbow is een synoniem voor optimaal genieten. Een perfect uiterlijk in combinatie met functionaliteit. Met dit scherm kiest u voor jarenlang schaduwplezier. In de standaard uitvoering heeft de Ibiza een half gesloten cassette, in de uitvoering Ibiza Plus is deze volledig gesloten. Dit heeft als voordeel dat uw zonweringsdoek optimaal beschermt is tegen weersinvloeden. De speciaal gevormde kap in combinatie met speciaal ontwikkelde oploopnokken sluit de voorlijst altijd naadloos aan. De cassette is standaard verkrijgbaar in roomwit (RAL 9001). U kunt kiezen uit een handmatige bediening of een elektrische bediening.

Topino - Tanaro

De Topino en Tanaro schermen van mySun zorgen voor extra veel schaduw op uw terras. De strak vormgegeven cassette is over een breedte van maximaal 6 meter te plaatsen. De robuuste Topino combineert stijl en praktische toepasbaarheid. De cassette heeft een fraaie 'eclips' vorm. Solide smeedwerk scharnieren zorgen voor een optimale bescherming en veiligheid bij wisselende weeromstandigheden. De stijlvolle Tanaro heeft een exclusief, modern design. De onderdelen van het cassettesysteem zijn vervaardigd uit de allerbeste en duurzame materialen. De kleur van uw cassette en doek bepaalt de uitstraling van het scherm. Bij de Topino kunt u kiezen uit technisch zilver, crème wit, wit en antraciet structuurlak. De tanaro is uitvoerbaar in technisch zilver, creme wit, wit, antraciet structuurlak, sepia structuurlak en zwart structuurlak.

Corfu

De Corfu van Rainbow is een zelfdragend cassette knikarmscherm met bijzondere specificaties. Een extra zware uitvoering met fraaie belijningen. De schroeven zijn niet zichtbaar door de speciale afdekkappen. Door het gebruik van de zelfdragende achterplaat is dit scherm bij uitstek geschikt voor een grote en brede uitval. Door gebruik te maken van speciale oploopnokken is de Corfu altijd perfect sluitend. Standaard zijn de armen en cassette uitgevoerd in room wit (RAL 9001) U maakt het scherm af door een zonweringsdoek uit te kiezen dat past bij uw gevel en tuin.

HZ-D3400

De HZ-D3400 van Suncircle is een scherm met een strakke uitstraling en vele mogelijkheden. Het is dan ook niet voor niets het topmodel van Suncircle. De breedte van dit scherm gaat tot 13500 mm en een uitval van 3500 mm. Deze riante afmetingen zorgen voor een heerlijk overdekt en schaduwrijk terras. Door het glijlagersysteem blijft uw zonweringsdoek altijd optimaal gespannen. De armen (met RVS armklos) en cassette zijn leverbaar in de kleuren room wit (RAL 9001) en tegen een kleine meerprijs leverbaar in black metallic structuurlak. Uiteraard is dit scherm tegen meerprijs in elke gewenste RAL kleur leverbaar.

Resobox

De resobox van Stobag is een elegant cassettescherm dat speciaal is ontworpen voor gebruik op grote terrassen. Door het unieke, modulaire cassettesysteem worden het doek en de knikarmen, in gesloten toestand, optimaal beschermd tegen weersinvloeden. Het variabele consolesysteem zorgt voor een probleemloze montage aan uw gevel. Standaard heeft de Resobox een gamma van 16 standaard kleuren. Het scherm van Stobag is altijd uitgevoerd met windklasse 3 armen.

Sonate

Geniet van zwoele avonden onder de aangename beschutting van de Sonate van mySun. Dit scherm is stijlvol, praktisch, en heeft een exclusief modern design. De onderdelen van het cassettesysteem zijn vervaardigd uit de allerbeste duurzame materialen. Handig in gebruik dankzij het drievoudige sluitsysteem. Nastellen van uw scherm is overbodig. Door de breedte van maximaal 6 meter paste deze beauty aan elke muur. Leverbaar in crème wit en structuurlak. Maak het scherm af door een zonweringsdoek uit te zoeken dat bij u past. U kunt kiezen uit een unidoek, streepmotieven of een fantasierijk dessin.

Tiara

De Tiara van Rainbow is een superstrak en modern vormgegeven scherm. Door de strakke toch licht afgebogen lijnen is dit scherm een absolute unicum binnen de terrasschermen. De armen worden geplaatst voor de doekrol hierdoor oogt het scherm als een onopvallende streep aan de gevel. De knikarmen zijn op het scharnierende middelpunt volledig gesloten waardoor veren en verbindende kabels ultieme bescherming vinden. Een scherm dat in haar prijs- en designklasse niet te overtreffen is. Standaard uitgevoerd in room wit (RAL 9001) en verkeerswit RAL 9016. Doormiddel van uw keuze voor het zonweringsdoek geeft u de uitstraling van dit scherm een persoonlijke tint.

Heb je een vraag?

Vind je niet wat je zoekt of heb je een vraag?
Laat het ons weten, wij informeren je graag

Recent werk

Benieuwd naar onze mogelijkheden?
Bekijk hier ons recente werk