Uitvalschermen
Bespreek met ons uw wensen. Wij begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes.

Rainbowsol 65/110

Het uitvalscherm 65/110 is een klassieker onder de zonneschermen. Met de ronde voorlijst en slanke kapsteunen als kenmerk kiest u voor vertrouwde degelijkheid. De uitvoering is een openmodel. Verkrijgbaar in verschillende breedtes en uitval. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaing aan uw woning, het schept tevens binnen in uw woning een aangenaam klimaat. Standaard is de omkasting en de armen in geanodiseerd zilver. Optioneel ook verkrijgbaar in roomwit RAL 9001. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijke tint.

MySun Sonate UV100 / UV120

Prettig gefilterd licht op zonovergroten dagen. Een robuuste, windvaste constructie en duurzaam gebruiksgemak. De Sonate is stijlvol afgewerkt en heeft een strak en modern design. Ideale zonwering voor ramen, ook op hogere verdiepingen. De onderdelen van het cassettesysteem zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. nastellen is overbodig, dankzij de intelligente, zelfcorrigerende motor. Handig in gebruik, dankzij het ingenieuze sluitsysteem en afsluitrubber. Hierdoor sluit de cassette altijd perfect en blijft het zonweringsdoek schoon en fris. De casette is standaard leverbaar in technische zilver, crème wit RAL 9001 of Iron glimmer structuurlak. U kunt kiezen uit verschillende zonweringsdoeken. Een enkele kleur een kleurencombinatie, streepmotief of een fantasierijk dessin. In het stalenboek vind u zeker een zonweringsdoek dat bij u past.

Carre 95/ Carre 110

Dit halfgesloten uitvalschem gaat gepaart met een moderne vormgeving. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te zitten of te lopen biedt dit scherm een esthetische oplossing. De omkasting en armen zijn standaard in geanodiseerd zilver en roomwit RAL 9001. Tegen meerprijs is het mogelijk om het scherm in elke gewenste RAL kleur te laten moffelen. Door de vormgeving van dit scherm is uw zonweringsdoek goed beschermd doordat het doek opgeborgen zit in de cassette. Met de kleur van het zonweringsdoek geeft u het geheel een persoonlijke tint.

SunCircle DZ-U220/ DZ-U120

Met dit uitvalscherm van suncircle kiest u voor de traditionele vorm van zonwering. Dit scherm is niet alleen fuctioneel het is ook nog eens een verrijking aan uw woning. Dit uitvalscherm kan tevens worden uitgevoerd met wind- of stormvaste armen, die zonder moeite de kwaliteit van het scherm waarborgen. Door zijn ronde cassette en sierlijke vormgeving heeft u een parel aan uw gevel hangen.

Heb je een vraag?

Vind je niet wat je zoekt of heb je een vraag?
Laat het ons weten, wij informeren je graag

Recent werk

Benieuwd naar onze mogelijkheden?
Bekijk hier ons recente werk